Om os og kontakt

MED ANDRE ORD er studiebladet for studerende og ansatte ved Institut for Statskund-skab, Københavns Universitet.

Studiebladet er sat til at udkomme på trykt to gange pr. semester fra og med årsskiftet 2014. Der kan dog under særlige omstændigheder forekomme undtagelser. Redaktionen består af en række fast tilknyttede medlemmer, som hver især bidrager med skriftligt materiale, grafisk opsætning, korrekturlæsning, tegning og fotografi, kontakt til annoncører og PR-relateret arbejde.

Vi er altid på udkig efter nye bidragsydere – eksterne såvel som interne. Såfremt du måtte have lyst til at tage del i det interne redaktionsarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os via mao@ifs.ku.dk med et par ord om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Du er også velkommen til at kontakte os via vores Facebook-side, som du finder link til nederst på denne side.

Du er også meget velkommen til at indsende artikler til os på mao@ifs.ku.dk, hvad enten du ønsker at få dem bragt i den trykte udgave eller her på hjemmesiden. Du skal være opmærksom på, at redaktionen forbeholder sig retten til ikke at bringe tilsendte artikler, ligesom vi også forbeholder os retten til at redigere i tilsendt materiale.

OBS! Hvis du ønsker et indlæg bragt på MED FÅ ORD, tryk da på fanen MED FÅ ORD.

Deadline for indsendelse af artikler til næste udgivelse er torsdag den 1. oktober 2017.

Alle udgivelser af MED ANDRE ORD er tilgængelige som pdf-filer via Institut for Statskundskabs hjemmeside: http://polsci.ku.dk/mao/tidligere_udgivelser/

Formålserklæring
MED ANDRE ORD tilstræber at skabe konstruktiv dialog mellem studerende og ansatte på Institut for Statskundskab. Formålet er at producere materiale af høj journalistisk kvalitet uden ekstern censur samt at formidle kritisk og reflekteret stof med relevans for statskundskabsstudiet.

 


 

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Besked

Vedhæftning