Skip to content

DET SKETE!

Årsfesten:
Turen gik til Japan, Sverige, USA, Afrika, Frankrig og Rusland, da alle studierne på CSS gik sammen om et brag af en årsfest. Rusland havde forladt Krim for en aften for i stedet at besætte Kommunen, hvor de festglade statskundskabere var at finde til de lyse morgentimer.

Metode II:
Jens Olav Dahlgaard forelæste om forudsætningstests i forbindelse med lineær regression. En studerende spurgte, hvad robuste standardfejl nu var for noget, og fik at vide, at ”robuste standardfejl er robuste standardfejl”. Ingen tid til småting. Jens Olav høstede hurtigt en tumblr-.gif for niveauaccelerationen i sin forelæsning.

Statslit:
Der var ikke kridtet op til politisk debat, da CSS flere gange dette semester fik besøg af politikere fra Christiansborg. I stedet var fokusset på litteratur, og hvad vi kan lære af denne. Den 10. april var det Bertel Haarder, som gennem Ludvig Holbergs Niels Klims Underjordiske Rejse fik slået fast, at friheden til at ytre sig er vigtigere end folkestyre.

Kommunen fik nye kiks:
Kommunen valgte i det tidlige forår at udvide sit i forvejen store sortiment af kiks. Blandt riskiks, træstammer, Oreos, digestive, tørre kanelkiks og billige cookies spottede vi en god gammel klassisk Mariekiks. Kærlighed til Kommunen herfra.

Kvalitetsstormøde:
Den 12. marts blev Peblinge Sø oplyst af intet mindre end 200 lanterner med fyrfadslys. Baggrunden for dette lysshow var kvalitetsstormødet, som startede i Christian Hansen Auditoriet og sluttede ved Peblinge Sø, hvor de studerende skrev ønskerne for deres uddannelser på lanternerne, inden de satte dem fri på søen.

Dialogmødet:
De studerende holdt dialogmøde med underviserne og ledelsen på Institut for Statskundskab. Arrangementet foregik den 19/3 og mundede ud i en række forslag og konkrete tiltag. Fra næste semester vil Instituttet blandt andet offentliggøre en samlet åben-dør-tider for de ansatte, så de studerende lettere kan stikke snuden forbi.