Skip to content

DET SKETE!

FEEDBACK-MØDE
Der blev lagt op til et dialogmøde af internationale dimensioner, da studerende og repræsentanter fra institutledelsen mødtes for at snakke feedback. Som med alle andre store konflikter kan løsningen endnu kun anes i horisonten.

Simply morgenmad
Nu kan du starte dine hårde studiedage med det nye morgenmadsinitiativ fra CSS’ helt egen underjordiske NOMA. Æg, bacon og uspecificeret wienerbrød kan alt sammen blive dit for kun halvdelen af din SU. Mandag morgen bliver aldrig den samme igen.

VI ER VERIFICERET ELITÆRE
De to sociologistuderende Mikkel Torp Thomsen og Yevegeniy Golovchenko konkluderede i rapporten Partier imellem – Et sociologisk blik på uddannelsers forbindende rolle i Folktinget, at Statskundskab på KU er politikerfabrik nr. 1.

ID-DEBAT OM PENGEPOLITIK
Der blev udvist en hidtil uset interesse for økonomi, da International Debat inviterede til diskussion om pengepolitik og kronekurs. En række af dansk økonomis absolutte superstjerner talte for fulde huse, og ID-foreningen blev ugens økonom i skysovs.

(U)AUTOMATISKE DØRE
Frustrationen var stor og reaktionsevnen forbløffende langsom, da flere af de automatiske døre i starten af semesteret blev udskiftet og derfor skulle åbnes manuelt. Flere studerende overvejede at klage til Arbejdstilsynet over denne åbenlyse overbebyrdelse af legemet.

SEMESTERSTARTSFEST
Det festlige startskud på dette semester bød på en sjælden kombination af indie-musikere og beskidte rap-toner, hvilket ikke desto mindre skabte et solidt grundlag for fest og efterfølgende fortrydelse.