Skip to content

DET SKER: UGE 44

MANDAG

Kan man netværke om humanitære kriser i Mellemøsten? Hvis man har et center med en brandgod forkortelse, så kan man åbenbart godt. COPE (Copenhagen Center for Disaster Research) har mandag inviteret den maltesiske journalist og forfatter Karl Schembri til CSS for at tale om, hvordan regionale og globale medier skildrer humanitære kriser i Syrien, Irak, Yemen og Palæstina. Schembri har beskæftiget sig med flere af de humanitære kriser, både som journalist i udsatte områder og medierådgiver i Oxfam og RedBarnet. Nu rådgiver han Norwegien Refugee Council om kriser i Mellemøsten, og er således godt rustet til at kritisere medieverdenens narrativer om emnet. COPE sørger for snacks og drinks til ´student/disaster-interested-friendly-prices´.

COPE Socials 2: Reporting from Chaos. CSS. Kl. 16.00-18.00.

TIRSDAG

Udnyt din ekstra times morgenlys og tag til morgensang i Kommunen. Verdens Bedste Tirsdag ruller keyboard og musikalske klassikere ud kl. 7.45, og det eneste, du skal gøre, er at stemme i. Senere på dagen kan du udforske CBS og blive klogere på krisekommunikation sammen med den tværfaglige forening PoKo (Politik og Kommunikation). De har inviteret Kim Larsen fra Danske Bank og Helle Huss fra KMD (leverandør af IT-løsninger til den offentlige sektor og erhverv) til at give deres besyv med på shitstorms, og hvordan man får dem til at lægge sig. Særligt nyttigt hvis du har planer om at have din daglige gang på Christiansborg en dag.

Morgensang med Verdens Bedste Tirsdag. Kommunen. Kl. 7.45.
Bliv klogere på krisekommunikation. CBS SP202. Kl. 18.00-19.30. 

ONSDAG

Onsdag aften inviterer Europæisk Ungdom København til filmaften i Jacques D., hvor de viser den prisvindende tyske film ’Almanya – Velkommen til Tyskland’. Aftenens film skildrer tre generationer af tyrkiske indvandrere i Tyskland, og bearbejder spørgsmål om kulturel identitet og integration på humoristisk vis. Et aktuelt emne set i lyset af det seneste Forbundsdagvalg i Angela Merkels moderland, hvor det indvandrerkritiske parti AfD stormede ind i den tyske Forbundsdag. Glæd dig til et overflødighedshorn af snacks og tyske gloser, når endnu en forening udfordrer PoFi’s filmmonopol.

Filmaften i Jacques D. JD. Kl. 18.30-21.00.

TORSDAG

Man skulle tro, at Torsdagsbaren efterhånden var løbet tør for gode idéer. Men det virker ikke til at være tilfældet, og på torsdag hiver psykologerne en gammel kending op af rullekrave-ærmet: KLUB 100. Fra præcis klokken 19.30 kan du genoplive dine gamle gymnasie-traumer med fænomenet (potentielt tilføjet et bedre soundtrack). Har du ikke stiftet bekendtskab med de 100 minutter endnu, kan du se frem til 100 ølshots, 100 hits og 100 gange tømmermænd fredag morgen. Vel mødt!

Torsdagsbaren præsenterer: KLUB 100. Kl. 18.00-03.00

FREDAG

Skal du ikke hjem til provinsen og deltage i årets begivenhed, J-dag, er der også masser af festlige fredagsbarer i Indre By. I Skuespilhuset inviterer RÆSON til Politisk Salon med ingen mindre end Søren Pind og Morten Østergaard, der vil snakke om deres visioner for fremtiden. MED ANDRE ORD tænker, at Anne Mee Allerslev bliver nævnt. Du kan også hænge ud med udenrigskorrespondancens grand old lady, når Ulla Terkelsen taler udenrigspolitik på Paludans – og der er billige fadøl på højkant. Således opstemt er der rig mulighed for at smutte forbi Baumændendes (Sociologernes festforening) anti-kapitalistiske Påskefest!. De kommer nok til at sælge en eller anden form for alkoholisk drikkelse, bare ikke (kapitalistiske) juleøl. Katedralen plejer at være hjem for ét af CSS’ bedste floors og dertil svedigste DJ-sets, så du kan snildt kridte kommuneskoene til et påsketema her midt i november.

Politisk Salon – med Søren Pind og Morten Østergaard. Det Kongelige Teater. Kl. 16.30-18.00.
Fredagsbar med Ulla Terkelsen. Paludans bogcafé og antikvariat. Kl. 16.00-19.00.
Påskefest! Baumændende inviterer. CSS Katedralen. Kl. 21.00-04.00.