Skip to content

Campus-kærlighed: Henrik og Clara

af Naja Westphal, Med Andre Ord & Rasmus Dohmann, Alt Andet Lige
Visuelt udtryk af Thea Skjærbæk

Det sociale eksperiment fortsætter med anden udgave af datingserien campus-kærlighed, som laves i samarbejde med Alt Andet Lige. Denne gang møder Henrik politpigen Clara på en lille cocktailbar en mørk novemberaften på Frederiksberg. Snakken går, glassene tømmes, og aftenen bliver til nat – men er en fri bar nok til, at mange års indgroede fordomme kan fordufte og blive til ægte kærlighed?

Hvordan har Clara svaret? Læs hendes svar på ALT ANDET LIGE

Hvad håbede du på?

Selvfølgelig at det blev både sjovt og hyggeligt. Nu er blind dates ikke noget, jeg har den store erfaring med, særligt arrangeret af to studieblade, så jeg havde ikke mange konkrete forventninger. Jeg har dog håbet på at komme nogenlunde helskindet igennem, så man ikke bliver til et eller andet meme på polit. Her må jeg jo dog stadig spændt vente og se, haha.

Hvad tænker du om, at hun læser økonomi?

Jeg tænker først og fremmest, at polit er ret nørdet. Det var hun dog faktisk ikke, hvilket jo var meget fedt. Jeg har egentligt også mest fordomme og tanker om politdrenge, hvilket nok skyldes, at det er de eneste, jeg sådan rigtig er stødt på. 

Hvad var dit første indtryk?

I forhold til spørgsmålet før, var første tanke nok, at hun ikke var mega ‘polittet’. Men jeg nåede faktisk ikke rigtigt at danne mig et første indtryk. Jeg var ankommet først på baren og ventede, og da hun kom, stressede jeg lige over, hvordan man egentlig starter samtalen bedst. Det er lidt overvældende, når man ingen kontakt har haft før – der er mange steder at starte. Det lidt kedeligt bare at være sådan “nåh, så du går på polit”, men man har jo ingen andre referencer. 

Hvad snakkede I om?

Vi fik selvfølgelig snakket de klassiske emner som studie, job og lignende igennem. Her blev jeg faktisk angrebet lidt på, at statskundskab var et snakkefag. Jeg holdt dog fanen højt og angreb ikke tilbage! Jeg kom måske til at give hende lidt for meget ret – der må jeg repræsentere vores studie bedre næste gang. Vi kom dog lidt rundt også på andre emner, eksempelvis nordlys.

Var der nogle akavede øjeblikke?

Jeg syntes ikke, der var sådan udpræget akavede øjeblikke, måske kort nogle gange, men egentlig ikke noget, jeg tænkte særligt meget over.

Ville du introducere hende til dine venner?

Ja, det ville da være sjovt nok. 

Beskriv Clara med tre ord?

Sød, spændende, sprudlende. 

Hvad tror du, at hun synes om dig?

Jeg synes faktisk, det svært at sige. Altså, jeg tænker, hun syntes godt nok om mig. Nu blev vi hængende i lang tid, hvilket tegner meget godt. 

Hvis du kunne ændre en ting på aftenen, hvad ville det så være?

Jeg ville helt sikkert ikke have fortalt om, at jeg havde drømt om Søren Pind aftenen forinden. Jeg kunne ikke rigtig sove aftenen før og endte med at sætte noget tilfældigt fra DR på computeren. Jeg endte så med at falde i søvn til et program, hvor Søren Pind rejser rundt i Danmark. Programmet gik bare videre til de næste afsnit, så hans stemme kørte sådan ind over mine drømme over natten. Det var faktisk lidt mareridtsagtigt, men syntes egentlig det en sjov nok historie, jeg tænker bare ikke, det noget man scorer på.

Rate daten 0-10

8

Vil du mødes igen?

Ja, det ville da være hyggeligt.

Hvilken drink kunne du bedst lide?

Vi prøvede ret mange gode, blandt andet dry martinis, som hun til gengæld slet ikke var stor fan af. Jeg forstår det også lidt. Hvis jeg kom tilbage, ville jeg dog nok bestille en Negroni Express som det første.