Skip to content

Campus-kærlighed: På blind date med en polit

af Mathilde Brieghel, Med Andre Ord & Rasmus Dohmann, Alt Andet Lige
Visuelt udtryk af Thea Skjærbæk og Marianna Suder

Passer alle de fordomme, vi på statskundskab har om økonomerne? Vi har sendt Maya på felttur for at tale med én af dem – en polit. Med Andre Ord præsenterer i samarbejde med Alt Andet Lige datingserien campus-kærlighed. I første udgave mødes Maya med Søren en mørk aften på vermouthbar på Guldbergsgade.

Hvordan har Søren svaret? Læs hans svar på ALT ANDET LIGE

Hvad håbede du på?

Jeg håbede da selvfølgelig på en lækker fyr med en blændende personlighed. Gør man ikke altid det? Og så selvfølgelig en rigtig hyggelig aften.

Hvad tænker du om, at han læser økonomi?

Altså, nu har jeg jo sneget mig ind til en økonomifest eller to, og ud fra dén sample size tænkte jeg umiddelbart ikke noget dårligt, men heller ikke noget videre godt, haha! Måske forventede jeg, at han ville være lidt ‘smart i en fart’.

Hvad var dit første indtryk?

Det var rigtig godt! Han sad allerede med en drink, da jeg endelig fandt ham, hvilket altid er et godt tegn.

Hvad snakkede I om?

Studie, familie, sport (hvordan han var god til det og jeg: not so much), arbejde, tutorgerningen, mere studie, rejser…

Var der nogle akavede øjeblikke?

Der var lidt knas i kommunikationen omkring, hvor vi helt præcist skulle mødes henne. Jeg stod udenfor og ventede, og der gik ligesom længere og længere tid, indtil jeg til sidst var overbevist om, at jeg var blevet brændt af.

Det viste sig så, at han sad indenfor og havde ventet endnu længere end mig!

Ville du introducere ham til dine venner?

Ja, det ville jeg ikke have noget imod.

Beskriv Søren med tre ord?

Snaksaglig, klog, sød.

Hvad tror du, at han synes om dig?

Det ved jeg virkelig ikke. Håber han synes, at jeg er en lækker pige med en blændende personlighed! Ej, jeg håber da, at han synes, at jeg var sød og at han havde en god aften.

Hvis du kunne ændre en ting på aftenen, hvad ville det så være?

At vi fandt hinanden med det samme (rip).

Rate daten 0-10

7

Vil du mødes igen?

Det vil jeg da ikke udelukke.