Skip to content

DET SKETE!

THE WAR AGAINST KOMMUNEPENGEKASSETYVERI

Der er mørke kræfter, der vil os det ondt. De hader vores kultur og de værdier, som er betegnende for vores fællesskab. Hver og en af os, der studerer på CSS, er nødt til at tage stilling: Either you’re with us or you’re with the kommunepengekassetyve! Vi vil bekæmpe og overvinde de onde kræfter, hvor end de  er.

EN ANDERS GIK, EN ANDERS KOM

Instituttet fik ny studieleder i starten af det nye år, da Anders Berg-Sørensen afløste Anders Wivel. MED ANDRE ORD ønsker ham hjerteligt velkommen på posten og konkluderer tørt, at man udover at være en hvid mand åbenbart også skal bære navnet Anders for at komme i betragtning til stillingen.

IND TIL BENET 1

Ovennævnte nytiltrådte studieleder kan ikke beskyldes for populisme, da han nedlagde rusturen som seneste skud på stammen af besparelser . En såret og fortørnet tutorgruppe må dog kunne indse, at valgflæsk naturligvis ikke uddeles i begyndelsen af valgperioden.

HVO INTET VOVER, INTET PLAGIERER

Den tidligere uddannelses- og forskningsminister, Esben Lunde Larsen, kom hurtigt i modvind på grund af anklager om plagiat i forbindelse med sin ph.d.-afhandling. Med udnævnelsen af Ulla Tørnæs som ny minister tager man ingen chancer. På trods af flere forsøg har hun nemlig været langt fra at færdiggøre en videregående uddannelse – ingen risiko for plagiat der.

IND TIL BENET 2

Ansatte på KU blev i starten af året opfordret til at foreslå ikke-personalerelaterede økonomiske optimeringer. Et forsinket forslag fra os er, at Fakultetet køber Kommunehospitalet, ombygger bygning 2 og 7 til liebhaverlejligheder, etablerer 3D-biograf i Chr. Hansen-auditoriet og åbner (permanent) stripklub i Kuplen.

DUMME SPØRGSMÅL I HØJ KURS

”Danskerne er klar til at lade sig overvåge.” Sådan lød overskriften oven på Megafons måling, der viste, at 53 procent af danskerne ville opgive privatliv for mere sikkerhed. Samtidig er de studerende klar til at skære i SU’en for at fastholde uddannelsesinstitutionernes budgetter. MED ANDRE ORD lykønsker meningsmålingsinstitutterne med opdagelsen af markedet for målinger med falske præmisser. Vi ser frem til at høre, hvor mange danskere der vil opgive tandsmør for fred i verden.