Skip to content

DEBAT: Bedre faciliteter gør livet som studerende nemmere!

Når man sidder i et Studienævn har man optimale muligheder for at kunne bedømme med erfarne øjne, hvad der er nødvendigt, og hvad der er behov for lokalt. Vi har i Konservative Studerende vurderet, at noget der knuger, er faciliteterne.

Af Josefine Paaske, Spidskandidat for Konservative Studerende
Visuelt udtryk af Thea Skjærbæk og tegnet af Marianna Suder

Dette indlæg er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger og synspunkter.

Jeg tror på, at vi skal holde fokusset det rigtige sted i den her valgkamp og generelt i organerne på Københavns Universitet. Nogle af de andre foreninger kæmper for at nedkæmpe komplekse fænomener som social arv og skabe mere mangfoldighed. Det mener jeg som sådan også helt klart, at vi skal! Jeg tror bare, vi skal indse, at det er altså ikke noget Københavns Universitet alene kan forbedre. Organerne på Københavns Universitet har i de seneste år haft et større fokus på, hvordan folk omfatter os udefra, vores omtale og shitstorms, fremfor at have fokusset indad, og herunder på studiemiljøet. Vi skal holde fokus på vores studerende, som har højeste prioritet. Derfor vil jeg som kandidat til Studienævnet på Statskundskab og Samfundsfag gerne kæmpe for disse konkrete ting til de studerende:

Jeg tror på, at vi skal holde fokusset det rigtige sted i den her valgkamp og generelt i organerne på Københavns Universitet

Flere vandposter er der bare brug for nu! Som det er nu, skal man stå i for lang kø, eller vandre for langt, for at få vand. Det er en kæmpe mangel, og det går simpelthen bare ud over hverdagen og undervisningen.

Flere knager er en fremragende engangsinvestering, som vil gavne på den lange bane. Vi er rigtig mange studerende på CSS, og en af de ting som kunne gavne os alle, er knager. Man snubler, næsten med livet som sats, over jakker og vintergrej på rækkerne i Chr. Hansen, og det er bare en simpel ting, som kunne hjælpe rigtig meget.

Vi har i Konservative Studerende vurderet, at noget der knuger, er faciliteterne

Flere toiletter er noget jeg vil kæmpe for, hvis jeg får en plads i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan noget så simpelt som at komme på toilettet i pauserne. Køerne er simpelthen for lange til, at man kan nå det. Her referer jeg specifikt til bygning 2 og Chr. Hansen. Måske kan flere vandposter løse dette problem naturligt, da køen til toiletterne så vil blive mindre, det kan man håbe, men det tydeliggør i hvert fald virkeligt behovet for flere vandposter.

En stemme på mig eller på Konservative Studerende, er en stemme på konkrete initiativer og handling nu, som reelt gavner de studerende.