Skip to content

Campus-kærlighed: Sigrid og Frederik

af Naja Westphal, Med Andre Ord & Thomas Høite, Alt Andet Lige
Visuelt udtryk af Thea Skjærbæk

Det er efterår, og nætterne bliver længere, koldere og nemmest at holde ud, når man er to under dynen. I håbet om at redde to CSS-singler fra at fryse gennem vinteren har Med Ander Ord i samarbejde med Alt Andet Lige sendt stats-pigen Sigrid afsted på date med polit-fyren Frederik. Tredje udgave af datingserien campus-kærlighed byder på både brunsviger og bajer – men er den frie bar nok til at have resulteret i varmere følelser end blot tømmermænd?

Hvordan har Frederik svaret? Læs hans svar på ALT ANDET LIGE

Hvad håbede du på?

Jeg håbede på at have en hyggelig aften. Det er en sjov oplevelse det der med, at man vitterligt ikke ved noget som helst om sin date (ud over hans studie). Man kan ligesom ikke rigtig på samme måde opbygge et billede af ham, inden man sætter sig ved bordet. Og på den måde har man jo heller ikke noget at tabe.

Hvad tænker du om, at han læser økonomi?

Godt for ham (og alle andre økonomer!). Jeg er mest af alt imponeret over folk, der fatter det der med tal. Jeg kender nogle rigtig dejlige politter, så det er ikke noget, jeg tænker over som sådan.

Hvad var dit første indtryk?

Mit første indtryk var, at han er mega sød at se på!!! Kæmpe catch. Og så har han en dejlig tilstedeværelse. Altså bare sådan smilende og rar – *chef’s kiss*. Ej, cringer så hårdt over mig selv lige nu, men det er rigtigt nok.

Hvad snakkede I om?

Åha, vi snakkede om mange forskellige ting. Alt fra skincare (CeraVe, Frederik) til muligheden for at købe brunsviger i Kbh (stakkels fynbo). Du ved, klassisk first date material. Samtalen kørte meget let, så vi nåede rundt om mange ting.

Var der nogle akavede øjeblikke?

Nej, det synes jeg faktisk ikke. Jeg tror også bare, at vi er to mennesker, der er gode til at snakke, så der var ikke mange øjeblikke med stilhed.

Ville du introducere ham til dine venner?

Gerne. Jeg tror, at han ville have let ved at hænge med dem.

Beskriv Frederik med tre ord?

Det er ikke muligt at svare på den her, uden at sige et eller andet mega generisk. Men Frederik er helt sikkert sjov. Og så er han skarp (cue ung kniv). Og så er han bare sådan rigtig rar (steneren ord, men det er han altså).

Hvad tror du, at han synes om dig?

Hmmm, jeg tror, at han hyggede sig. Jeg syntes jo selvfølgelig selv, at jeg er en fremragende date (✨delusional confidence✨), så det tænker jeg også, at han gør.

Hvis du kunne ændre en ting på aftenen, hvad ville det så være?

Jeg ved ikke, om jeg ville ændre noget. Jo, det da kunne være topnice, hvis fire øl ikke gav mig tømmermænd, but here we are. Men daten var lige, som den skulle være.

Rate daten 0-10

8. Ved ikke helt hvorfor. Kan jo ikke svare 10, for det virker desperate, og alt under 7 ville være rude. 8 virker safe. Hold kæft hvor bliver det pinligt, hvis Frederik svarer 4.

Vil du mødes igen?

Ja da.

Hvilken øl kunne du bedst lide?

Helt klart IPA’en!!!