Skip to content

Mød Jacques Delors bestyrelse 21/22

De sørger for, at køleskabene altid er fyldte, at du kan møde din professor i fredagsbaren og at der er en galla på lørdag d. 2. april. MED ANDRE ORD har mødt Jacques Delors’ bestyrelsesforperson, Cecilie Højmark, som beskriver bestyrelsens arbejde.

Interview med Cecilie Højmark, forpersen for Jacques D
Udarbejdet af Thea Skjærbæk Pedersen

Hvem er Jacques D’s bestyrelse?

For en god ordens skyld efter 2 år på zoom, og 4. Semesters-studerende som stadig ikke kan finde lokalet, så starter vi lige ud med en præsentation. Jacques D’s bestyrelse består af 7 frivillige studerende. Mit navn er Cecilie, 6. Semester, og jeg er forperson (/forkvinde, det lyder bare federe). Så har vi næstforperson Laura, 6. Semester, som er hende, I skal have fat i, når I ”kommer til” at fyre brandslukkerskum ud over hele gulvet kl. 3 om natten (seriøst stop det). Frederik, 6. Semester, er ham med pengene, så hvis SU’en er presset, kan du jo prøve at slide ind i hans DM. Katrine, 4. Semester, er vores frivilligansvarlige, så hvis du bare gerne vil stå for en fredagsbar, så er det hende, du skriver til. Emil, 2. Semester, er propagandaminister (eller magtmennesket kan I måske huske ham som). Hans, 6. Semester, er grunden til, at Romano P (vores kokkereringsrum) aldrig har været renere – legit, spørg selv de tidligere bestyrelser. Sidst har vi Lau, 4. Semester, som er manden med den reelle magt… Hvis I skal låne JD-gemakkerne er det ham, I skal fedte for.

Lau, 4. semester (tv.) og Hans, 6. semester (th.)

Hvad kan vi forvente af forårssemesteret?

I kan helt klart forvente en masse sjov og ballade. Og nok også et lidt atypisk forårssemester faktisk. IFS er generelt præget af super mange traditioner, men med nedlukningen prøver vi at tænke lidt ud af boksen. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, men vi lover jer, at det bliver fedt – måske endda en ny tradition vi får startet der.

Vores mål det her semester er at få så meget normalitet tilbage som muligt, samtidig med at vi gerne vil nå alt det forsømte på den halve tid. Det er en udfordring, men heldigvis har jeg 6 fantastiske mennesker bag mig, så jeg er sikker på, at det kun kan blive godt.

Har du et godt råd til de studerende?

Hvis studierne, og måske bare livet generelt, føles lidt voldsomt, så kom ned og drik en øl (eller en sodavand – man har vel været tutor). Kom til arrangementerne, opsøg det sociale. Statskundskab og samfundsfag har virkelig et unikt fællesskab, som ikke mange andre studier oplever – pas på med at tage det for givet, før du får set dig om, er du færdiguddannet og har et reelt voksenjob (føj var)… Det var de opmuntrende ord fra mig. Tilbage er der vist kun at sige: IFS’ere nyd nu den pokkers frihed! (… Og brug din SU i JD)