Skip to content

Revyen er slettet nu – Men vi glemmer den ikke

MED ANDRE ORD har samlet en række billeder fra revyens forestillinger, til dig der også allerede savner dem. Med billederne følger en kort, 100% neutral, objektiv samt unbiased beskrivelse af skribentens oplevelse af forestillingen.

Skrevet af Ida Meldgaard Justesen
Billeder af Mikkel Thorsen 

Efter mange måneders hårdt arbejde var studerende bag Statskundskabsrevyen klar til atter at slå dørene op for et brag af en forestilling torsdag d. 21. april. 

Der var forår i luften, da revyen bød velkommen til premiere. Publikum fyldte pladsen foran Chr. Hansen med forventningsfulde miner og fadøl i hånden. Stemningen var høj, men steg til et nærmest elektrisk niveau da dørene til salen lukkede og bandet slog de første toner an. 

Fra introsangen “3 år på 3 minutter”.
Skuespillere bliver gjort klar til sketchen “Vjoladjøfsk” fra 1. akt.

Timing, tekst, sang, musik, dans, kulisser, stemning – revyholdet formåede at få alt til at spille på et højere niveau. Publikum var blæst bagover, og gang på gang fyldte latteren den normalt så stille forelæsningssal. Vi glemte, ganske enkelt, verden udenfor mens vi skraldgrinede og så forbavsede til da alle de skjulte sang-, skuespiller-, danser-, og musikertalenter kom ud fra de støvede bøger på statskundskab. 

Alberte Bay, som er en af revyens forpersoner, udtrykker stor tilfredshed med årets revy: »Jeg er enormt glad og stolt over produktet, men mindst ligeså meget over den kultur og stemningen, der har været igennem hele revyen. For Emma [den anden forperson] og jeg har det været meget vigtig, at alle skulle føle sig som en del af fællesskabet uanset udvalg og revyerfaring. Den bold er blevet grebet at samtlige revyister, som virkelig har taget ansvar for det fælles og været så gode til rose og hjælpe hinanden. Det får mit hjerte til at smile.«

God stemning i Chr. Hansen.

Vi ved at I har lagt tid, sved og tårer i den produktion, og på vegne af hele Institut for Statskundskab tillader MED ANDRE ORD sig at sige: TAK for en fantastisk forestilling – I gør os alle sjovere! Vi ses næste år!

Pssst… Fik du (som den eneste af dine venner) ikke set revyen og vil du stadig gerne forstå EMMERYYYYYS referencen eller synge med på ”Mor Kan” – så frygt ej: rygterne siger at revyen kommer på YouTube om ikke længe – så kan du jo passende få læst op.  

Holdet fra sangen “Mor Kan” fra 1. akt.

Holdet fra sangen “Ilder”, som sluttede 1. akt med et brag.

Fra revykælderen inden showet går igang. Instruktøren Sebastian laver fælles opvarmning for on-stage-folkene (sangere, skuespillere, band og dansere).

Holdet fra sangen “Tandlægerappen” fra 1. akt.

Holdet fra sangen “Boller op, prisen ned” fra 2. akt.

Holdet fra sidste sang i 2. akt “MUS”.

Hele revyholdet i år. Revyen består af fire on-stage udvalg (band, skuespil, sang og dans) og fire off-stage udvalg (byg&hyg, bagscenen, kostumen og HR/PR).

Vil du være med i næste års revy? Forberedelserne til revyen begynder omkring årskiftet, hvor man kan tilmelde sig auditions (on-stage) og sende ansøgninger (off-stage) – HR/PR’s udvalgsarbejde starter dog allerede i efteråret. Revyens bestyrelse holder i løbet af efteråret et infomøde, som de også reklamerer for på deres facebookside. Det kræver ingen erfaring med revy, musical el. for at være med i statskundskabsrevyen – kun godt humør, lysten til at få gode venner for livet og viljen til at søge!